Norbergs FK

Referat: Horndals IF - Norbergs FK

Horndals IF - Norbergs FK 4-5 (2-3)

Förlust i en målrik och jämn match mot Norberg.
En riktigt bra fotbollsmatch där båda lag försöker spela boll. Bra kvalitet framåt från båda sidor gör att det blir mkt mål.

Våra mål är mer rena spelmål än motståndarnas, t.ex. deras första som kom tidigt i matchen. Det bjöd vi på då vi inte tar bort bollen i straffområdet när vi ska (kommunikation).
Vi kvitterar dock tidigt till 1-1 genom Gustav Wäster efter passning av Linus Engberg.

1-2 kom på hörna där markeringen från vår sida var obefintlig. Ännu en bjudning alltså!

Strax efter träder Taher Saleh in i handlingarna och gör 2-2 efter en soloraid. Snyggt!

Strax innan halvtid gör Norberg 2-3, också det lite pga oss. Felpass upp i planen gör att de kan kontra in ledningsmålet.

2 minuter in i andra halvlek kvitterar återigen Taher Saleh (3-3). Kanonskott med vänstern utanför straffområdet efter pass av Robin Strandberg.

Sedvanligt tar Norberg ledningen igen innan Peter Krantz kvitterar till 4-4. Det målet var som taget ur skolbänken med fina passningar och få tillslag hela vägen fram. Målpassare denna gång Taher.

Matchen ser ut att kunna sluta oavgjort, men på slutet gör Norberg segermålet efter en frispark från minst 30 meters avstånd.

Som sagt en riktigt bra match som vi tar med oss. Norberg är ett lag med ambitioner att gå upp i femman. Sedan får vi finslipa lite på detaljer kring misstag somt bjuder motståndarna till att göra billiga mål.

Bäst i Horndal var Taher Saleh som visade väldigt fina offensiva kvaliteter!